Heipsan!!

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi perustaa blogin. Joskus ollut blogeja, mutta jäivät kesken ja katosivat.

En nyt osaa viel sanoa, mihin aihealueeseen paneutuisin eniten. Koska elämäni on välillä aika kirjavaa ja mielenkiinnon kohteet vaihtelevat. Kaipa tämä blogi lähinnä kertoo "27-vuotiaan" sinkkumutsin elämästä neljän lapsen kanssa. Unohtamatta(nykyisin liian harvoja) biletysiltoja, kirpparikierroksia, kavereitten kanssa häröilyjä ja mitä nyt keksinkään.

Opettelen pikkuhiljaa käytämän tätä blogia... eli muokkailen värejä ym. jossain vaiheessa. Kirjoitustaitokin on ihan ruosteessa, pariin vuoteen en ole juuri mitään ehtinyt kirjoittelemaan. Eli kirjoitustaitokin opetellaan pikkuhiljaa. Käyhän tämä samalla jonkinlaisesta terapiasta. Eli ehkä edistymistä nähään, jossain vaiheessa.

Tänän oli aika mukava päivä. Vapaa päivä ja en tehny juuri mitään. Omatunto hieman soimaa, muttamutta... auton sain korjauksesta. 500€  pitäisi jostain keksiä hyvinkin pian. Näillä tuloilla lähes mahoton juttu.

Eräälle lainasin reilu viikko sitten 40 € (nimettäköön hänet vaikkapa... öö... Lurjukseksi). Kävi tänän ostamassa meille rasvakeittimen Lidlistä ja toi samalla öljyä. Rasvakeitin ollut ostoslistalla viimekeväästä lähtien. http://www.tori.fi olen selaillut ja katsellut. Mieleistä ei ole löytynyt, tai tili ollut tyhjä.
Noh anyway lapsille käristin ranuja ja kalapuikkoja iltapalaksi. Tykkäsivät, kovastikin :)

Systerin kanssa otettii syyskuun lopusta alkamaan kirpparipöytä. Toivottavasti saisi lastenvaatteita ja muuta meille turhaa tavaraa kiertoon. Meiän huudeilla on kirppareita aika paljon. Tykkään kierrellä ja välillä tekee ihan hyviäkin löytöjä.

Kaveri kysyi, laittaisinko hänen korujaan ja koiran vaatteitaan myyntiin. On itse laiska laittamaan. Lupasin laittaa. Korut ehkä fiksumpi myyä netissä. Kirpputorilta voidaan varastaa helpommin. Kaveri on himoshoppaaja, ostelee vaatteita ja koruja.. pitää kerran pari ja hylkää. Välillä ei ole pitänyt vaatteita ollenkaa, vaan lappuineen päivineen vienyt kierrätykseen. Kieltämättä itse teen myös heräteostoksia, joskus myös shoppailin aika paljonkin. Eron tultua ja jäädessäni yksin neljän lapsen kanssa. Ei shoppailuun juuri jää rahaa.

Tein tänän syksyn ensimmäisen omenapiirakan. Kokeilin uutta ohjetta. Hieman ihmettelin taikinan outoa koostumusta. Uuniin laittaessa, tajusin unohtaneeni sokerin. Pikkasen kuivaa piirakkaa oli :D Noh onneks tuossa omenapuussa vielä pari omenaa taitaa olla, uus yritys huomenna tai torstaina.

Keskiviikkona olisi paluu arkeen. Melkein kahen vuoden kotona oleilun jälkeen, työhön paluu. Pari viikkoa juniori opetellut päiväkotielämää ja koululaiset aloittivat koulutaipaleensa. Kesä meni ihan liian nopeasti. Noh ensi kesää ootellessa ;)

Mä lähen ny nukkumaan. Tai ekaksi pitäisi tytön liikkavaatteet laittaa kuivumaan. Lurjus katosi rasvakeittimen tuonnin jälkeen. On kyllä mestari ohareissa ja katoamistempuissa... Kai mun pitäisi unohtaa, mut...

Jees, mut nyt nukkumaan.

Palaillaan

<3

Janna